» » Подарунок шведському принцу із помилкою
Подарунок шведському принцу із помилкою
Конфузом закінчилася історія з весільним подарунком, який шведському принцу Карлу Філіпу і його дружині принцесі Софії піднесла адміністрація і мешканці провінції Даларна.

Два роки тому, коли все королівство відзначало їх одруження, на їх честь повідомили, що на вершині гори Хюкьеберг встановили лавицю із дарчим написом на сидінні: "Принцу Карлу Філіпу і принцесі Софії".

Виріб майстри-каменерізи робили довго. Але нещодавно, коли подарунок вже був встановлений, раптом з'ясувалося, що у написі, який був виграюваний на кварциті, закралася помилка - різьбярі написали ім'я принца через дефіс, у той час як правильно було писати "Карл Філіп" окремо.

Подарунок шведському принцу із помилкою

Різьбярі по каменю пояснили, що дефіс між іменами принца вони вирізали тому, що так було написано у бланку замовлення, що надійшов до них. Зараз помилку терміново виправляють, для чого лавицю гелікоптером доставили до майстерні, а потім піднімуть назад на вершину. Адміністрації та платникам податків подарунок обійшовся у більш ніж 3 000 доларів без урахування переробленого напису.

Весілля Карла Філіпа і його обраниці Софії Хельквіст відбулося у червні 2014 року. Єдиний син короля носить титул герцога Вермландского і до того, як в червні 2013 року принц оголосив про заручини, він вважався одним з найбільш завидних молодиків Європи. "Дівчина з народу" Софія Хельквіст була його подругою впродовж декількох років.
Додано: 14-10-2016, 09:30
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар