» » Дати, в які НЕБЕЗПЕЧНО одружуватися (дослідження)
Дати, в які НЕБЕЗПЕЧНО одружуватися (дослідження)
Мельбурнський університет провів дослідження, в ході якого з'ясувалося, що весілля, проведені в дні, які люди вважають особливими, мають більш високий відсоток розлучень.

Шлюби, укладені у свята на зразок Дня святого Валентина чи в такі дати, як 9.09.99 або 1.02.03 мають від 18 до 36% вище шанс закінчитися розлученням подружжя.

Вчені стверджують, що подібне дослідження про дати весілля є першим в своєму роді у світі. Згідно з даними дослідників, подружжя, які обрали для урочистості "красиву" дату, були менш схожі, з точки зору освіти і віку.

Дати, в які НЕБЕЗПЕЧНО одружуватися (дослідження)

Вчені відзначають, що це не сама дата підвищує уразливість шлюбу, а її вибір характеризує пару. Закохані, які одружуються в звичайні дні, набагато більше звертають увагу на свої стосунки і зосереджені один на одному, а не на бажанні показати, як у них все красиво і продумано.

Так, на п'ятий рік 11% шлюбів, що відбулися в День святого Валентина, були розірвані, що набагато вище, в порівнянні з 8% шлюбів, що відбулися у звичайний день. На дев'яту річницю 21% шлюбів цього дня закінчилися розлученням, щодо звичайних шлюбів такий відсоток склав 16.

В дослідженні були взяті дані за п'ятнадцятирічний період та проаналізовано інформацію про мільйон шлюбів.
Додано: 30-09-2016, 14:54
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар