» » SMM-щик одружився завдяки своїм жартам
SMM-щик одружився завдяки своїм жартам
Джонатан О'Брайан, SMM-співробітник лондонської книгарні Waterstones, знайшов майбутню дружину завдяки жартам, які хлопець розміщував у соціальних мережах.

Почуття гумору молодої людини в Twitter оцінила одна з передплатниць, Вікторія Керлін.

Відправною точкою для цієї історії послужив твіт, який Джонатан опублікував від імені книгарні в листопаді 2012 року. "Існують мільйони книг, але тільки перші 150 були найкращими. Ні, зачекайте... Це про покемонів", - написав він. На цей пост відразу і досить емоційно відповіла Вікторія: "Я закохана у людину, яка веде цю сторінку. Заспокойся, моє схвильоване серце".

SMM-щик одружився завдяки своїм жартам

Хлопець відповів дівчині, що в житті він не настільки романтичний. На що отримав резонне зауваження, що "книжковий хробак краще за красеня". Після цього Вікторія принесла Джонатану у книжковий магазин пончики. В обідню перерву вони пішли погуляти.

За словами О'Брайана, це було перше побачення у його житті, і він сподівався, що воно ж і стане останнім. "Я приніс книгу "Чарівник країни Оз", Вікторія якось сказала, що любить цей фільм", - розповів Джонатан.

SMM-щик одружився завдяки своїм жартам

І ось через чотири роки пара одружилася. Керлін опублікувала у Twitter весільні фотознімки та скріншот повідомлення, відправленого в 2012 році, в якому вона зізналася в коханні майбутньому чоловікові, ще не знаючи його.
Додано: 2-08-2016, 13:14
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар