» » Наречена поєднала годування з вінчанням
Наречена поєднала годування з вінчанням
Форс-мажорна ситуація сталася на весіллі Крістіни Торіно-Бентон та її обранця на ім'я Деніел.

Їх 9-місячна донька почала плакати прямо під час церковної весільної церемонії. "Ми сподівалися, що вона протримається годинку на руках у моєї мами, але цей план не спрацював", - згадує Христина, додаючи, що дитинка в цей день не спала вранці, а крім того, їй було спекотно в урочистій сукні.

"Вона продовжувала плакати, і це мене засмучувало і відволікало. Я весь час оберталася, щоб подивитися на неї, її плач просто дзвенів у моїх вухах", - каже дівчина. Втім, мама не розгубилася, взяла доньку на руки і почала годувати її грудьми.

За словами Крістіни, ніхто з присутніх, включаючи священика, не був шокований тим, що вона годує дочку грудьми прямо під час весілля. "Для мене це теж було нормальним, якщо не брати до уваги того, що на мені була одягнута важка весільна сукню. Але, на щастя, спосіб її пошиття не зажадав від мене будь-яких складних маніпуляцій для того, щоб погодувати Джемму". Поки дитинка їла, священик, до його честі, спокійно продовжував церемонію, тому порядок урочистості не був порушений.

Наречена поєднала годування з вінчанням

Крістіна виклала фото, на якому вона годує Джемму під час церемонії, на сторінку спільноти Breastfeeding Mama Talk в Facebook, супроводивши його підписом "Той момент, коли ти виходиш заміж, а твій малюк голодний! Так пишаюся собою! Зробила те, що повинна була зробити".

Весільна фотографія з годуванням нареченої стала дуже популярною в Мережі. Пост зібрав більше 8 тисяч лайків, понад 300 публікацій і понад 100 коментарів. Більшість інтернет-користувачів захопилися вчинком мами-нареченої і підтримали її, а деякі жінки поділилися своїми фотографіями, на яких вони годували малюків грудьми у весільній сукні.

Крістіна сподівається, що її фото поліпшить ставлення оточуючих до матерів, які годують дітей грудьми у громадських місцях.
Додано: 4-07-2016, 11:07
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар