» » Виставка "Весілля & Випускний бал 2016" (звіт)
Виставка "Весілля & Випускний бал 2016" (звіт)
Напередодні сезону весіль та випускних з 14 по 17 квітня 2016 року на території Міжнародного виставкового центру відбулася ХVІ Міжнародна спеціалізована виставка "Весілля & Випускний бал – 2016". Організатор - Міжнародний виставковий центр.

Виставка "Весілля & Випускний бал 2016" (звіт)

Щодо безперечного лідерства проекту "Весілля & Випускний бал" серед аналогічних заходів в Україні свідчать оцінки експертів, якісний і кількісний склад учасників та відвідувачів виставки, високий рівень довіри до Організатора. Цього року широкий спектр товарів і послуг для весільних та випускних урочистостей на площі понад 3500 кв. м. презентували 130 компаній. Виставку відвідало близько 4000 гостей.

ГОЛОВНА ВЕСІЛЬНА ВИСТАВКА КРАЇНИ ще раз продемонструвала важливість проведення щорічної зустрічі кращих представників весільної індустрії. Учасники виставки ефективно використали всі переваги найпопулярнішої виставкової події для активного просування своєї продукції та стимулювання обсягів продажів, тісної взаємодії зі своїми колегами, конкурентами та замовниками.

Виставка "Весілля & Випускний бал 2016" (звіт)

"Весілля & Випускний бал" має великий потенціал для подальшого розвитку. Геополітичні переваги нашої країни, що інтегрує європейські цінності, неперевершена майстерність та бездоганна якість виробів українських дизайнерів і виробників весільних товарів, стійкий імідж наймасштабнішої весільної виставки в Україні, розвинена інфраструктура виставкового комплексу створюють ідеальні умови для роботи міжнародного бізнес-майданчику.

Сьогодні з гордістю можна стверджувати, що Україна - центр весільної моди. Найбільші гравці української весільної індустрії давно відомі за межами нашої країни. Завдяки доступним цінам і високій якості продукції, українські бренди продовжують активно відвойовувати позиції у відомих зарубіжних торгових марок.

Виставка "Весілля & Випускний бал 2016" (звіт)

Цього року виставка наочно продемонструвала стильний дизайн, неперевершену майстерність ручної роботи і бездоганний крій авторських шат українських виробників. У виставці брали участь провідні та перспективні оптові компанії, які спеціалізуються на виробництві весільних, випускних, вечірніх, дитячих суконь, аксесуарів у різних цінових сегментах. Серед них: TM Maxima (м. Чернівці), ТМ Trinity Bride (м. Чернівці), ТМ MarryBride (м. Чернівці), ТМ Dominiss (м. Харків), Дизайн студія Оксани Полонець (м. Київ), ТМ Anna Vasileva (м.Чернівці), IdealFata (м.Чернівці), TM Imperatrice (м. Львів), MIG Dress (м. Чернівці), TM Fashion Manufacture (м. Київ), TM Radotex (м. Чернівці), Ательє весільної моди Ірини Суліменко (м. Київ), дизайнер весільних та вечірніх суконь Оксана Давимука (м. Львів), Natalia WeddingStyle (м. Чернівці), ТМ Синій льон (м. Київ).

Учасники виставки провели зустрічі В2В з директорами весільних салонів, власниками оптово-закупівельних організацій України та ближнього і далекого зарубіжжя.

Виставка "Весілля & Випускний бал 2016" (звіт)

Виставка зібрала представників різних сегментів івент-ринку. Проведені ділові зустрічі з партнерами та колегами по бізнесу, здобуття нових однодумців дозволять в майбутньому сформувати коло спілкування для реалізації нових проектів та об'єднання зусиль і творчих можливостей для створення яскравих і незабутніх свят.

Товари в роздріб і комплекс послуг від «А» до «Я» з організації та проведення весіль і випускних презентували весільні салони та бутики, організатори свят і весільні агентства, студії весільного декору та флористики, магазини весільної поліграфії та атрибутики, ювелірні майстерні, ресторани і кондитерські, студії стилю та макіяжу, фото- і відео студії, транспортні та туристичні компанії. Серед них весільні салони: Anne-Mariee (м. Київ), Azara Bridal (м. Київ), Dolce Vita (м. Дніпропетровськ), Cathy Telle (м. Київ), Glam Novias (м. Харків), Veta-Ukraine (м. Київ), Paradise (м. Чернівці), Prima Assol (м. Черкаси), Victoria Bride (м. Київ), Гранд Ажур (м. Київ), Інеса (м. Київ), Леля (м. Київ). Компанії з організації заходів: Elite-Праздник, Gold Event, Maestro di Vetro, MG Studio, Mon Avis Bijor, Mullberry Décor, ShaDi, Tango, True Love, Vert, Арт-Готель Баккара, готель Воздвиженський. Весільні кортежі від Аврора лімузин сервіс та Лімузини і авто люкс-класу та інше. Майбутнім молодятам і випускникам була надана можливість познайомитися зі справжніми професіоналами своєї справи, які готові перетворити важливу подію в їхньому житті у справжню казку.

Виставка "Весілля & Випускний бал 2016" (звіт)

Учасники виставки продемонстрували високий рівень стендових презентацій. Дизайн стендів не тільки вражав уяву відвідувачів великою кількістю кольорів та квітів, витонченістю і розкішшю декору, але і, кожен по-своєму, зачаровував представленою весільною історією. Найбільш стильні і креативні ідеї весільного декору і флористики були втілені на стендах: SavAnna, Камелія, Акварель, Follow Love, Luxpompon, Marry Grand, Nadberezhna décor, Namaste, Someri Flowers, Wild Passion, Айворі decor, Ваш Прадзник, Студія Марковських, Шоу-рум Фан-Фан Тюльпан, The Garden, ModaFlora.

ПРОГРАМА ВИСТАВКИ

Епіцентром весільних і святкових подій, ділових зустрічей була програма виставки.

Сцена - центральне місце дії всієї шоу-програми. Її сценарій та режисура відповідали загальній атмосфері свята і заряджали глядачів позитивною енергією. У різні дні виставки в шоу брали участь ведучі, артисти, танцювальні та музичні колективи, церемоніймейстери, весільні фахівці - учасники виставки.
Номерами програми були імпровізації Шоу Сексуальне чтиво театру "Чорний квадрат", яскраві виступи шоу-балету "La Rouge", струнного тріо "The Red Woods", саксофоніста Вадима Дроздовського, бандуриста Валентина Лисенка, електронного струнного квартету "Asturia", гітариста Макса Ворога, фокусника Юрія Мончака. Яскраво пройшли презентація класичної європейської весільної церемонії від Ольги Стрельцової та майстер-клас про таємні сенси обряду церемонії одруження від Олександра Висоцького.

Перлиною шоу-програми було дефіле весільних суконь від українських майстрів: показ колекції ексклюзивних вечірніх та весільних суконь у національному стилі від Оксани Полонець - успішного українського дизайнера, презентація сучасних моделей весільних суконь Торгової марки "Natalia Wedding Style" і компанії "MigDresses".

У живому і невимушеному форматі на сцені пройшли семінари та майстер-класи:

- Семінар для наречених: "Ми знаємо про весільні сукні все і навіть більше" провів постійний учасник виставки, переможець європейських конкурсів у номінаціях: "Весільна сукня року", "Весільна колекція", засновник Модного дому "Maxima" - Марін Гуралюк.

- Майстер-клас для наречених: "Як правильно провести репетицію весільної зачіски і макіяжу" з демонстрацією виконання весільного образу провела власниця Студії стилю Світлани Медведєвої.

- Майстер-клас з постановки весільного танцю провела хореограф-постановник весільних танців, флешмобів, танцювальних номерів Аліна Дяченко.
- Майстер-клас з весільної флористики провели фахівці "Академії флористики Наталії Агеєвої".

- Презентація компанії "Sound Works" - технічного партнера виставки. Директор Дмитро Симоненко розповів про технічні можливості та потенціал своєї компанії (Світло, Звук, Сцена, музичне оформлення, професійні діджеї). Кваліфіковані фахівці, використання обладнання тільки визнаних світових марок дозволяють компанії технічно забезпечити заходи різного масштабу. За роки роботи компанія зарекомендувала себе як надійний і відповідальний помічник при організації різних заходів.

- БІЗНЕС-ФОРУМ ДЛЯ ФАХІВЦІВ ВЕСІЛЬНОГО ІНДУСТРІЇ зібрав професійне співтовариство, рухоме ідеєю розвитку весільного ринку і власного бізнесу, бажанням постійно вчитися, генерувати ідеї, реалізовувати поставлені цілі і завдання. Фахівцям була надана унікальна можливість зустрітися з висококласними практиками весільного бізнесу, талановитими й успішними людьми, які поділилися секретами своєї майстерності, розповіли про нові весільні тренди. Організатор заходу: Компанія "Дискусійний клуб з Мариною Іщенко та Ігорем Земаном".

Виставка "Весілля & Випускний бал 2016" (звіт)

За допомогу в організації Програми виставки Міжнародний виставковий центр висловлює вдячність партнерам:

- Компанії "Sound Works" - за технічне забезпечення (звук, світло) і концепцію забудови Сцени
- Директору Компанії "Sound Works" Дмитру Симоненку і ведучому Євгену Гайдуку - за режисуру і сценарій проведення шоу-програми
- Акторам театру "Чорний квадрат" і особисто Юрію Кляцкіну - за активну участь у шоу-програмі
- Директору Студії весільного декору "SavANNA" Ганні Савчук і власниці бутику "Fleur de lis bouquet SHOP" Марії Плачковій - за стильний дизайн, оформлення та прикрасу декором і флористикою зони весільної церемонії
- Директору Дизайн-студії "Акварель" Олександру Марієвському - за оформлення виставки весільними квітковими композиціями
- Фотографу Володимиру Вольнікову - за фоторепортаж про виставку, активну організацію та роботу виставкової фотозони
- Компанії WedTV - Віктору Лисюку та Сергію Гриціву - за відеорепортаж виставки
- Компанії "Дискусійний клуб з Мариною Іщенко та Ігорем Земаном" - за успішне проведення Бізнес-форуму для фахівців весільної індустрії
- Студії стилю Світлани Медведєвої - за активну участь у показі весільної та вечірньої моди

Організатори висловлюють щиру подяку всім учасникам, партнерам та відвідувачам Головної весільної виставки країни "Весілля & Випускний бал - 2016" за активну роботу та співпрацю. Сподіваємось, що виставка виправдає ваші очікування та принесе гідні результати.
Попереду нас очікують нові горизонти та нові досягнення, нові завдання та нові здобутки. Міжнародний виставковий центр готовий до співпраці з усіма зацікавленими фахівцями – учасниками виставки "Весілля & Випускний бал - 2017" для реалізації креативних ідей та нових проектів.

З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі 6 - 9 квітня 2017 року!

МИ - НАЙКРАЩІ!
Додано: 24-05-2016, 14:56
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар