» » Адель допомогла зробити пропозицію
Адель допомогла зробити пропозицію
За давньою традицією, раз на чотири роки, 29 лютого, дівчата мають можливість зробити пропозицію своїм обранцям. Ця традиція зародилася в Ірландії.

Легенда свідчить, що дозвіл проявляти жінкам ініціативу, хоч і раз на чотири роки, дав святий Патрік. У 1288 році в Шотландії це право за дамами закріпили законодавчо.


І ось отримано підтвердження, що традиція ця живе і сьогодні. Співачка Адель на концерті в Белфасті показала не тільки красивий голос, але й широту душі, не відмовивши шанувальниці у незвичному прохання.

Адель допомогла зробити пропозицію

Дівчина на ім'я Хейлі попросила зірку допомогти зробити пропозицію коханій людині. Під час концерту Адель запросила Хейлі, яка знаходилася на той момент у залі, на сцену, і та, піднявшись до співачки, вимовила заповітні слова, звернувшись до свого обранця на ім'я Ніл.

Спочатку хлопець сказав: "Можливо", - але Адель не дала йому права відступитися і зажадала однозначної відповіді. "Ви повинні сказати "Так!" Ну, давай, Ніл, скажи це", - звернулася співачка до хлопця, який ще сумнівався.

Слова Адель вплинули на його остаточну згоду. Чи запросять співачку на весілля, невідомо.
Додано: 3-03-2016, 12:44
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар