» » Модний тренд: весілля в юрті
Модний тренд: весілля в юрті
У Великобританії і Канаді все більшу популярність завойовує новий весільний тренд: тут в моду увійшло святкування торжества в дизайнерських юртах.

Модний тренд: весілля в юрті

Оренда такої юрти в залежності від її типу обходиться приблизно у 3-5 тисячі фунтів стерлінгів. Як зазначається, юрти ідеально підходять для створення красивої, просторої і надійної конструкції, яка може бути зведена практично у будь-якому місці. Вона дає нареченим свободу у вираженні індивідуальності їх великого свята.

Модний тренд: весілля в юрті

Компанія доставляє, зводить і демонтує юрти для клієнтів, процес монтажу займає кілька годин. Дизайнерські весільні юрти ручної роботи виготовляють уельські майстри, а в якості матеріалу використовують солодкий каштан з місцевих лісів. Крім юрт в комплект входять тверді дубові підлоги, меблі ручної роботи і всі декоративні прикраси.

Модний тренд: весілля в юрті

Найбільша весільна юрта від англійського івент-агентства вміщує до 90 гостей. Цього цілком вистачає для великого англійського весілля, проте, за бажанням, можна замовити кілька юрт або навіть з'єднати їх разом. У нічний час під зоряним небом вони виглядають дуже романтично.

Модний тренд: весілля в юрті
Додано: 15-02-2016, 12:45
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар