Хочете, щоб ваше весілля було найкращим? Підкорити гостей можна не тільки шикарною сукнею чи розкішними декораціями. Головне в цій справі – грандіозний торт!Саме торт відбиває майбутнє солодке життя новоспеченої подружньої пари, тому він справді повинен бути вражаючим. Категорично не подобається масляний крем і банальні трояндочки? Тоді ознайомтеся із модними тенденціями у світі весільної кулінарії!
ЕкотортЖиві квіти, ягоди, гілки, пташині гнізда – торт прикрашають найнесподіванішими дарами природи. Кольори також повинні бути відповідними до екотематики: зелений, лавандовий, солом’яний. Якщо любите все натуральне, використайте як підставку спил дерева (кружальце стовбура, висотою 10-20 см).
Торт-капкейк Модне слово cupcake прийшло до нас з Америки, де кексики «на один укус» популярні вже два століття. Такий торт не розрізають, а буквально розбирають гості, тому що його складають із безлічі маленьких тістечок (не менше 50 кексиків).
Торт з ефектом "омбре"Якщо вам подобається все елегантне, подумайте про омбре-торт. Віртуозний колірний перехід від насиченої гами у світлішу й ніжнішу не залишить байдужими навіть найвимогливіших гостей.
Голий торт, або Naked Cake Цей оголений торт може шокувати гостей. На перший погляд, він непоказний і не дуже привабливий, нібито щойно з печі домогосподарки-початківця. Це тому, що він не покритий блискучою глазур’ю, білосніжним кремом або мастикою, головний акцент у ньому зроблений на незрівнянному смаку. На думку експертів, голий торт – хіт сезону, адже це красиво, екологічно й натурально!
Порада:Цього року модно декорувати торти сусальним золотом, пайєтками, маленькими ліпними квіточками й розписом а-ля англійська порцеляна.
Радимо виходити із загального стилю свята й витримати в ньому все, включно із тортом і солодким столом.Підготувала Галина МУРИНЮК
Додано: 29-04-2015, 16:43