» » Куди поїхати, щоб зміцнити відносини?
Куди поїхати, щоб зміцнити відносини?
Експерти британської турфірми Sunshine опитали понад дві тисячі осіб, з'ясувавши місце, де вони вперше відпочивали зі своїм партнером, і дізналися, як це позначилося на відносинах.

Як з'ясувалося в ході опитування, існує 5 основних напрямків, після відвідування яких туристи зберегли і поліпшили свої відносини.

Лідирує в рейтингу іспанський острів Тенеріфе. Після поїздки туди 18% респондентів продовжили жити зі своїми коханими. На другому місці знаходиться Італія (15%), за нею йде Кіпр (13%). У п'ятірку також увійшли острів Мальорка і материкова Іспанія.

Куди поїхати, щоб зміцнити відносини?

Також фахівці склали своєрідний анти-рейтинг і представили туристичні регіони, після відпочинку в яких розпадається найбільшу кількість пар. Список напрямків очолила Мексика. В ході дослідження 21% його учасників заявили, що розлучилися з коханим після поїздки до цієї країни.

Крім того, в цей сумний для закоханих парочок список входять іспанський острів Ібіца, на другому місці, і Португалія - на третьому. Четверта позиція дісталася африканській країні Кабо-Верде, п'ята - одному з Канарських островів, Лансароте.
Додано: 17-03-2017, 08:00
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар
3 липня 2022 05:52 Dinah
^
all the time i used to read smaller posts
which as well clear their motive, and that is also happening
with this article which I am reading at this place.


Feel free to visit my webpage: google
google plus