» » Створили обручки для фанів Гаррі Поттера
Створили обручки для фанів Гаррі Поттера
Виробники ювелірних виробів з Австралії вирішили кардинально оновити асортимент виробів, що випускаються компанією.

Дизайнери бренду Sapphire Studios визнали цікавим і перспективним втілення у реальність обручки, схожі на дорогоцінні прикраси з фільмів про Гаррі Поттера.

Створили обручки для фанів Гаррі Поттера

Передбачається, що будуть виготовлятися два типи обручок: у вигляді м'яча для гри у Квідич, а друга модель буде мати вигляд розділеного трикутника, в якому розміщується куля. Матеріалом для виготовлення нової серії шлюбних прикрас буде служити золото: біле, рожеве або жовте, а також діаманти.

Таким чином, обручка нової серії від Sapphire Studios навряд чи буде дешевою, але пропозиція руки і серця - той самий випадок, коли майбутньому нареченому точно не варто економити на втіленні свого кохання. Ціна на вироби, в залежності від моделі та декору, складе приблизно від 376 до 1090 доларів. Дата появи обручок у продажу не повідомляється.

Створили обручки для фанів Гаррі Поттера


"Поттеріана" - серія книг британської письменниці Джоан Роулінг
про юного чарівника Гаррі Поттера, перша з яких вийшла у 1998 році. Романи перекладені на 77 мов і видані загальним тиражем понад 500 мільйонів примірників. Книги екранізовані, головні ролі у фільмах виконали Деніел Редкліфф, Руперт Грінт і Емма Уотсон.
Додано: 17-01-2017, 13:44
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар