» » Мессі зробив пропозицію коханій
Мессі зробив пропозицію коханій
Сумна новина для прихильниць легендарного футболіста Ліонеля Мессі: 29-річний нападючий "Барселони" і збірної Аргентини зробив пропозицію своїй обраниці. Незабаром дружиною футболіста офіційно стане мати його двох дітей, 28-річна Антонелла Рокуццо.

Як повідомляють джерела з оточення пари, урочистість відбудеться в середині 2017 року. Передбачається, що церемонія одруження пройде в аргентинському місті Росаріо, звідки родом наречений і наречена. Ліонель і Антонелла познайомилися ще в дитинстві, так що багато у чому це весілля було передбачуваним. "Купідоном" став двоюрідний брат дівчини Лукас Скаглія, з яким футболіст дружить досі.

Мессі зробив пропозицію коханій

Вперше про свою кохану спортсмен публічно повідомив в січні 2009 року на передачі "Hat Trick Barca", сказавши: "У мене є подруга, і вона живе в Аргентині, і я щасливий з нею". Дебютний спільний вихід пари відбувся на карнавалі у Сайтгезі після дербі "Барселона" -"Еспаньол". Цікаво, що і до Антонелло Ліонель не шукав щастя "на стороні". Раніше його подруги були також з його рідного міста.

Мессі, який вважається одним з кращих футболістів сучасності і одним з наймайстерніших гравців усіх часів, живе під одним дахом з Антонелло вже 8 років. За цей час пара народила двох синів. У 2012 на світ з'явився Тьяго, а рік тому - Матео.
Додано: 22-12-2016, 12:29
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар