» » Молодятам оплатять весілля за обіцянку
Молодятам оплатять весілля за обіцянку
Надзвичайно цікаву акцію під девізом: "Вічний шлюб заслуговує винагороди", - проводить американська компанія SwanLuv.

У її рамках парам, не спроможним оплатити своє весілля і влаштувати пишну урочистість, допоможуть. Однак свято нічого не коштуватиме тільки тим молодятам, чий шлюб буде укладений на все життя. Якщо сім'я все ж розпадеться, уже колишньому подружжю доведеться виплатити компанії суму, в яку обійшлася їм весілля, плюс відсотки.

Молодятам оплатять весілля за обіцянку

Максимальна сума, яку може надати компанія - $10000. Всі кошти, які SwanLuv витратить на церемонію одруження, забезпечуватимуться завдяки розведеним клієнтам (у США 35% шлюбів закінчуються розлученням). При цьому спочатку гроші отримає не кожна пара. Спеціальний аналітичний відділ компанії визначає, хто достойний капіталу, а чиїм обіцянкам вічної любові вірити не можна.

Також SwanLuv має намір до останнього стояти на захисті інтересів своїх підопічних і, зокрема, надавати послуги консультанта, до якого можуть звернутися подружжя, якщо у них виникли проблеми у відносинах.

Програма стартує через 2 місяці, а поки всі бажаючі можуть заповнити анкету на сайті компанії і потрапити до списку очікування проекту.
Додано: 16-12-2015, 17:05
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар