» » На честь заручин - торт за $75 млн.
На честь заручин - торт за $75 млн.
Не інакше як подвійне свято - заручини дочки та її ж День народження - змусив сім'ю з ОАЕ розщедритися на торт вартістю у 75 мільйонів доларів, який був замовлений у британського дизайнера-кондитера Деббі Вінгхема.

Найдорожчий десерт у світі (на даний момент) виконаний у вигляді модного подіуму довжиною 1.8 метрів і вагою у 450 кілограмів.

Як і на реальному модному показі, тут є і моделі, і глядачі, і фотографи. На сукнях солодких фігурок сяють справжні діаманти.

На честь заручин - торт за $75 млн.

Серед них 5.2-каратний рожевий діамант, 6.4-каратний жовтий діамант і 15 п'ятикаратних білих діамантів. Вартість лише цих 17 дорогоцінних каменів, не враховуючи 4000 інших, дрібніших, становить рекордну суму у 30 мільйонів фунтів стерлінгів. А, крім того, в торті використані 120 кілограмів помадки і 60 кілограмів шоколаду.

Відомо, що робота над диво-тортом зайняла 1 100 людино-годин. Ласощі неймовірно порадували майбутню наречену, оскільки вона захоплюється модою. За її словами, дизайн торта, так само як і його виконання, виявилися дуже доречними.
Додано: 17-09-2015, 11:27
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар