» » Антоніо Бандерас одружиться знову!
Антоніо Бандерас одружиться знову!
Нова кохана Антоніо Бандераса голландська банкірша Ніколь Кемпелен, судячи з усього, остаточно звела з розуму 55-річного актора.

Щойно розведений Антоніо організував вечірку на честь дня народження коханої у модному ресторані в Марбельї. Разом із шоколадним тортом, на якому Бандерас написав любовне зізнання Ніколь, він підніс коханій особливий подарунок - обручку.

Не важко здогадатися, що символізують подібні дорогоцінні презенти. Очевидно, весільних дзвонів довго чекати не доведеться - залишатися в статусі холостяка актор не має наміру.

Антоніо Бандерас одружиться знову!

Як відомо, іспанські пристрасті накрили Антоніо Бандераса і Ніколь Кемпелен, дівчину далеку від кіно і шоу-бізнесу, на Каннському кінофестивалі у 2014 році. Актор переживав розставання з дружиною після 18-річного шлюбу, хоча формально не був розлучений, і Ніколь розфарбувала його самотність.

Хоча, як подейкують в кулуарах "фабрики мрій", саме Ніколь стала розлучницею однієї з найміцніших пар Голлівуду: як запевнють пліткарі, Бандерас зважився розірвати шлюб з Мелані Гріффіт саме після зустрічі з прекрасною банкіршою.

Як би там не було, з тих пір курортний роман іспанського мачо, на заздрість скептикам, тільки набирає обертів.
Додано: 17-08-2015, 16:51
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар