» » Дідусь влаштував весільний заплив
Дідусь влаштував весільний заплив
Норвежець Трюгве Бернхардсен проплив 800 метрів до своєї 65-річної нареченої Еллен Хертцберг. На власне весілля 79-річний наречений прибув в плавках і краватці-метелику. Примітно, що літнього чоловіка не злякала погана погода: в цей день йшов дощ, а температура води становила 14 градусів.

Перед запливом норвежець поспілкувався з журналістами, яких залучив такий незвичайний заплив. Чоловік пожартував, що представники преси приїхали тільки для того, щоб він не поплив у неправильному напрямку.

Дідусь влаштував весільний заплив

"Якщо я вирішу сказати "так", я попливу прямо. Якщо "ні", то я спливу в море. Думаю, дружина хотіла якихось гарантій", - додав Бернхардсен, який захоплюється плаванням. Його обраниця, у свою чергу, заявила, що великого вибору у неї не було. "Він не хотів зі мною одружитися, допоки йому не дозволять плисти до нареченої, і я подумала, що це чудова ідея".

Пара познайомилася 15 років тому, коли Бернхардсен пришвартував свою яхту неподалік будинку Хертцберг у Люнгьорі, де тепер закохані і живуть разом. Як зізнається норвежець, це - їх рай.
Додано: 6-08-2015, 15:06
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар