» » Принц Монако одружився на італійській журналістці
Принц Монако одружився на італійській журналістці
Після 7-річного роману, в обстановці найсуворішої секретності і таємно від преси, зіграли весілля принц Монако П'єр Казірагі і його обраниця, італійська журналістка з аристократичними коренями Беатріс Борромео.

Церемонія, за королівським мірками, була скромною - всього 70 осіб присутніх. У їх числі князь Монако Альбер II з дружиною Шарлен Віттсток, принцеса Кароліна, Андреа Казірагі з дружиною Тетяною Санта-доміно, Шарлотта Казірагі з коханим Гадом Ельмалех і родичі нареченої з Італії.

Принц Монако одружився на італійській журналістці

Після офіційної частини розпочався пікнік на закритій веранді палацу Монако. Тут гостей було у 10 разів більше, але все було влаштовано досить просто. На прийомі пригощали хот-догами, тарталетками і канапе, а розважали народними танцями та піснями. Уже в ці вихідні молодята з гостями відправляться до Італії, де на островах, що належать сім'ї новоспеченої дружини принца Монако, відбудеться вінчання пари.

П'єр Казірагі і Беатрис Борромео познайомилися у 2008 році під час навчання в університеті Луїджі Бокконі в Мілані. Спочатку вони приховували свої стосунки від громадськості, потім принц довго придивлявся до коханої, і, нарешті, весілля відбулося. Офіційних фотографій із заходу поки немає.
Додано: 28-07-2015, 12:06
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар