» » Виходить заміж за "намріяного" лицаря
Виходить заміж за "намріяного" лицаря
Американка Міранда Емде, яка мріяла про благородного лицаря, виходить заміж за офіцера швейцарської гвардії Ватикану Джонатана Бінагі.

Все відбуватиметься у повній відповідності з мріями дівчини, яка ще два роки тому записала 16 вимог до майбутнього нареченого. Зокрема, вона просила про благородного лицаря, який би був достойним і скромним.

Коханого Емде зустріла вже через півроку, коли подорожувала Італією разом із своєю матір'ю Мартою. За день до від'їзду з Риму американка вирішила дізнатися, як можна повернутися і залишитися у вічному місті назавжди. Мати порадила їй підійти до гвардійця біля воріт святої Анни у Ватикані і попросити поради. Цим гвардійцем і опинився Бінагі.

В результаті пара обмінялися електронними адресами, пізніше спілкування між ними переросло в бурхливий роман, і незабаром чоловік зробив обраниці пропозицію.

Виходить заміж за "намріяного" лицаря

Закохані планують одружитися в жовтні у Римі. Через 2 дні після весілля папа Римський Франциск благословить їх шлюб на закритій месі.

Дівчина зазначає, що наречений відповідає усім її 16 вимогам зі списку і навіть більше. "Сподіваюся, що моя історія надихне жінок дотримуватися своїх принципів і стандартів", - додала американка.
Додано: 2-06-2015, 12:44
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар