» » Тенісний чемпіон одружиться на дочці тренера
Тенісний чемпіон одружиться на дочці тренера
Дворазовий чемпіон "Великого Шолома", британець Енді Маррей, 11 квітня зіграє весілля зі своєю обраницею Кім Сірс.

На урочистостях не буде жодних зіркових гостей, оскільки друзів серед знаменитостей у молодят немає. Будуть тільки найближчі родичі та друзі.


"Зараз все вже готове, все під контролем. Для Кім це важливий день. Але вона спокійна. Щоправда, з наближенням весілля це може змінитися", - розповів спортсмен в одному з недавніх інтерв'ю. На тижні перед одруженням він скасував тренування, але вже через кілька днів після урочистості відправиться до Барселони на тренувальний збір.

Тенісний чемпіон одружиться на дочці тренера

Маррей попросив бути дружбами свого старшого брата Джеймі, віце-президента АТР Росса Хатчінса, який торік завершив кар'єру гравця, і друга дитинства Карлоса Мира, з яким навчався разом у каталунській академії Санчес-Касаль. У його обраниці буде чотири дружки, з якими вона підтримує близькі стосунки ще зі школи.

Тенісний чемпіон одружиться на дочці тренера

24-річна Кім Сірс є дочкою іменитого тенісного тренера, закінчила університет за спеціальністю англійська філологія і полюбляє малювати. Пара познайомилася у 2005 році, і вже багато років закохані живуть разом у своєму будинку.

27-річний Енді зараз більше задумується не тим, як пройде весілля, а тим, щоб стати хорошим батьком і чоловіком. Про це спортсмен також відверто розповів журналістам.
Додано: 9-04-2015, 10:39
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар