» » Дрес-код в Росії, або "маразм крєпчал"
Дрес-код в Росії, або "маразм крєпчал"
Депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербургу (Росія) Віталій Мілонов виступив з черговою гучною ініціативою: ввести в РАЦСах (ЗАГСах) дрес-код для молодят.

На його думку, тільки у традиційному вбранні, що належить нареченому і нареченій, можна реєструвати стосунки. Зараз парламентарій готує відповідний законопроект.

Дрес-код в Росії, або "маразм крєпчал"

"Реєстрація шлюбу людей, які з'явилися в РАЦС в одязі протилежної статі або пляжному одязі, не допустима. За винятком тих моментів, коли одяг є елементом культури чи етнічного походження", - вважає депутат. Повідомляється також, що Мілонов вже готує поправки до законодавства щодо цього.

Депутат почав перейматися питанням зовнішнього вигляду молодят після того, як в Петербурзі був вперше зареєстрований шлюб між жінкою і трансгендером (чоловіком, що змінив стать). На одруження молодята прийшли у весільних сукнях.

Дрес-код в Росії, або "маразм крєпчал"

Проти цієї ініціативи вже виступила Громадська палата Росії, представники якої заявили, що вибір одягу для одруження - особиста справа кожної пари, адже РАЦС (ЗАГС) хоч і державна установа, але він не є настільки формальним, як, наприклад, парламент.
Додано: 14-11-2014, 13:28
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар