» » 81/24: обрав наречену на 57 років молодшу
81/24: обрав наречену на 57 років молодшу
Відомий ексцентричними вчинками 81-річний мільярдер з Австрії Ріхард Люгнера зіграв грандіозне весілля через півроку після знайомства.

Обраниці гера Люгнера - Кеті Шміц - тільки 24 роки. Модель Playboy на 57 років молодша за чоловіка, з яким вона познайомилася у лютому, а ождружилася в серпні.

81/24: обрав наречену на 57 років молодшу

Урочистість один з організаторів грандіозних балів зіграв у знаменитому віденському палаці Шенбрунн, в якому без малого півтори тисячі кімнат і залів. Самий же ж наречений вважає, що, за винятком великої різниці у віці, він і його обраниця ідеально підходять один одному.

81/24: обрав наречену на 57 років молодшу

Свій чималий статок Люгнера заробив у будівельному бізнесі. В Австрії він також відомий як власник величезного шопінг-центру і один з організаторів традиційних балів у Віденській опері, на які він час від часу запрошує жінок з сумнівною репутацією.

81/24: обрав наречену на 57 років молодшу

Кеті Шміц вже змінила прізвище на своїй сторінці у Facebook на Люгнера. До заміжжя вона працювала у клубі Playboy в Кельні і з'явилася на обкладинці одного з номерів німецького видання цього чоловічого журналу минулого року.
Додано: 17-09-2014, 13:47
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар