» » Весілля Клуні з'явиться на сторінках Vogue
Весілля Клуні з'явиться на сторінках Vogue
Стало відомо щодо нових подробиць майбутнього одруження Джорджа Клуні та його обраниці Амаль Аламуддін, яке відбудеться в наступному місяці.

На підготовку церемонії вже витрачено багато коштів і сил, і, ймовірно, на гостей чекає справді яскрава, кольорова і стильна подія.

Нагадаємо, 53-річний актор і його кохана планують зв'язати себе узами шлюбу на приватній церемонії 20 вересня. Урочистість, швидше за все, буде проведена в оточенні кількох десятків друзів пари в особняку актора, розташованому на озері Комо.

Весілля Клуні з'явиться на сторінках Vogue

Крім того, Клуні запросив на весілля головного редактора журналу Vogue Анну Вінтур. Їй дозволено зробити серію власних знімків і розмістити один з них на обкладинці видання. Уже відомо, що Вінтур з радістю прийняла запрошення і пообіцяла, що обов'язково відвідає свято. Тим більше, що ця дама не залишила поза своєю увагою і такий важливий елемент підготовки урочистості, як придбання вінчальної сукні.

Повідомляється, що Амаль вибрала для найважливішого дня свого життя розкішний наряд від Oscar de la Renta, і Вінтур особисто контролювала процес створення сукні модним дизайнером. Наречений і його друзі будуть в ексклюзивних костюмах від Giorgio Armani.
Додано: 14-08-2014, 12:19
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар