» » Леді Гага стане нареченою?
Леді Гага стане нареченою?
Вже другий тиждень це питання турбує прихильників. Поки що ми не знайшли жодної інформації, як підтверджує або заперечує цей факт, тому просто ділимося плітками, які літають мережею.

Вся справа в тому, що нещодавно папарацці застали співачку разом з матір'ю в магазині весільних аксесуарів у Торонто. Жінки щось обговорювали, уважно розглядаючи при цьому вміст стелажів із весільними сукнями.

Леді Гага стане нареченою?

Шанувальники просто вмирають від цікавості: невже трирічні стосунки зірки зі своїм коханим Тейлором Кінні нарешті виллються у міцний сімейний союз?

Адже чутки про те, що Леді Гага збирається зв'язати себе узами шлюбу з'явилися ще минулого року, але підтвердження їм у вигляді заручин або обручки на пальці співачки так і не було. Знаючи епатажність артистки, багато шанувальників висловили припущення про те, що Леді Гага просто шукала черговий костюм для зйомки свого кліпу.

Вже після походу по весільних салонах у своєму Twitter співачка опублікувала нотатку, яка так і не дозволила шанувальникам однозначно зрозуміти, що саме задумала зірка: "Я тільки що пережила найграндіозніший у своєму житті шопінг-досвід".
Додано: 28-07-2014, 16:56
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар