» » Вкрали обручки з циганського весілля
Вкрали обручки з циганського весілля
Двоє учасників американського телевізійного реаліті-шоу My Big Fat American Gypsy Wedding ("Моє велике товсте американсько-циганське весілля") заарештовано за звинуваченням у крадіжці обручок і тисячі доларів готівкою.

Сюжет про циганські весілля знімали в місті Хай-Пойнт у штаті Північна Кароліна, цінності пропали у молодої ще до того, як почалася церемонія. Наречена відразу викликала поліцію.

Підозрюваних довго шукати не довелося - 22-річна Іден Босвелл була почесною дружкою нареченої на весіллі. Вона була присутня на урочистостях з чоловіком, 24-річним Елвісом, і постійно перебувала поруч із дівчиною. Після прибуття поліції парочка зникла, що і викликало підозру майбутніх молодят і правоохоронців.

Вкрали обручки з циганського весілля

Злодії збиралися втекти, але поліція їх затримала. Під час обшуку автомобіля зниклі прикраси і гроші були знайдені. Босвелл помістили під варту, яке покарання їм загрожує - поки не відомо.

Вкрали обручки з циганського весілля

Додамо, що реаліті-шоу My Big Fat American Gypsy Wedding транслюється на американському телеканалі TLC з 2012 року. Сюжети шоу присвячені весіллям циган, що проживають в США, яких всього налічується близько мільйона людей.

Раніше про подібні прецеденти не повідомлялося.
Додано: 1-07-2014, 12:12
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар