» » Весільна несподіванка від Білла Мюррея
Весільна несподіванка від Білла Мюррея
Американці Ешлі Дональд і Ерік Роджерс проводили фотосесію на честь одруження, коли до них несподівано приєднався голлівудський актор.

Знаменитий Білл Мюррей розсмішив закоханих, задираючи сорочку і ляскаючи себе по животу. Фотограф пари запросив зірку приєднатися до зйомок, той погодився, привітав майбутніх молодят і пішов по своїх справах.

Історія набула публічного розголосу завдяки весільному фахівцеві, який розповів про зустріч з Мюрреєм у своєму блозі та опублікував фото, яке підтверджує цей факт.

Весільна несподіванка від Білла Мюррея

Актор вже не раз стає героєм комічних ситуацій, пов'язаних з весіллям. Нещодавно група друзів святкувала "мальчишник" в одному з ресторанів штату Південна Кароліна. За збігом обставин, в ньому вирішив повечеряти Білл Мюррей. Коли його попросили сказати кілька слів нареченому, він зазначив, що аналогічно похоронам, які, на його думку, не для мертвих, а для живих, "мальчишники" - для нареченого, вони для тих, хто ще не зв'язаний обов'язками.

Крім того, Мюррей поділився простим способом дізнатися, чи варто одружуватися на дівчині: він просто запропонував з'їздити з нею у кругосвітню подорож.
Додано: 18-06-2014, 15:38
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар