» » У продажу сукня, "зшита з одеж Іуди"
У продажу сукня, "зшита з одеж Іуди"
Австралієць, якому дружина зрадила з одним із його найкращих друзів, після розлучення розмістив в Мережі саркастичне оголошення про продаж весільного плаття колишньої нареченої, зазначивши, що воно «зшито із одеж Іуди».

Стартова ціна плаття склала на момент розміщення оголошення 300 доларів, але судячи з уваги, яка приділяється цьому оголошенню користувачами мережі, чоловік може продати наряд значно вигідніше.

У продажу сукня, "зшита з одеж Іуди"

В описі лота на сайті оголошень Gumtree говориться, що дизайн сукні розробив Бенедикт Арнольд (генерал-майор США, під час війни за незалежність країни перейшов на бік Великобританії). Як стверджується в тексті оголошення, матеріалом сукні став "одяг Іуди Іскаріота", яку той надягав у день, коли зрадив Ісуса Христа. Продавець гарантував покупцеві виробу "приблизно два роки посереднього шлюбу з наступним повним крахом відносин у зв'язку зі статевою розбещеністю".

Нагадаємо, кілька років тому інший покинутий чоловік, американець Кевін Коотер створив блог, а потім і випустив книгу "101 спосіб використовувати весільну сукню моєї колишньої дружини". Він запропонував народити в сукні опудало, використовувати тканину як фільтр для кави, спальний мішок або сітки для вилову риби.
Додано: 13-06-2014, 10:39
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар