» » Квентін+ Ума=♥
Квентін+ Ума=♥
Режисер Квентін Тарантіно та його муза, актриса Ума Турман, закрутили роман.

Знаменитості почали романтичні відносини після десятилітньої дружби. Режисер і актриса стали зустрічатися після того, як місяць тому 44-річна Турман розірвала шлюб зі своїм нареченим Арпадом Бюссоном, а 51-річний Тарантіно розірвав тривалі стосунки з художником по костюмах Кортні Хоффман.

Відносини перейшли на інший рівень після Каннського кінофестивалю: пара разом орендувала віллу на Лазурному Березі. Вогник між закоханими спалахнув ще в 90-х , на зйомках фільму "Кримінальне чтиво", але тільки зараз закохані знайшли один одного по-справжньому.

Квентін+ Ума=♥

Нагадаємо, що Ума Турман була одружена з Ітаном Хоуком, шлюб з яким протривав шість років. Від нього у актриси залишилися 16 -річна дочка Майя і 12-річний син Левон. У 2007 році Турман відсвяткувала заручини з мільярдером Арпадом Бюссоном, від якого у неї дочка Розалінд Аруша Аркадіна Алталуна Флоранс Турман - Бюссон.

Квентін Тарантіно раніше перебував у відносинах з Кеті Гріффін, Мірою Сорвіно і Софією Копполою. Останнім часом у нього був роман із дизайнером Кортні Хоффман.
Додано: 2-06-2014, 16:01
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар