» » Beyonce і Jay Z зіграли друге весілля
Beyonce і Jay Z зіграли друге весілля
Нещодавно подружжя Джей Зі (Jay Z) і Бейонсе (Beyonce) провели повторну весільну церемонію, обмінявшись клятвами любові і вірності. Обставини, за яких проходила урочистість, невідомі: закохані молодята за традицією продовжують зберігати найважливіші подробиці в секреті.

Однак, судячи з кадрів відео, показаного на екрані під час одного з треків, гостями на церемонії пари стали їхні діти: Блю Айві і близнюки Сер і Румі.

Відомо тільки, що артисти влаштували урочистість і обмінялися шлюбними клятвами на острові Корсика. Друга весільна церемонія Бейонсе і її чоловіка була не такою шикарною, як перша. На святі вони зібрали тільки близьких і рідних, а сам захід було підготовлено в стислі терміни і влаштовано у вихідний день, між концертними виступами подружжя в ході їх гастрольного туру.

За повідомленнями західного видання Time, повторне одруження закохані затіяли, щоб припинити всі розмови про проблеми у їхніх відносинах. Бейонсе і Джей Зі вже не один місяць поспіль демонструють громадськості своє сімейне благополуччя, що поп-діва і репер пристрасно закохані одне в одного і взагалі не розлучаються, ніби й не жили в шлюбі з 2008 року.

Beyonce і Jay Z зіграли друге весілля

Бейонсе і Джей Зі вирушили у спільний гастрольний тур, в рамках якого відвідають 15 міст Європи і 21 місто Північної Америки. Тур - OTR II - cвого роду сиквел On The Road, де будуть виконані пісні з пластинок Бейонсе (Lemonade) і Джей Зі (4:44). Вже відбувся перший концерт пари у Кардіффі, столиці Уельсу, де в той вечір пара повідомила важливу сімейну новину про друге весілля.

Лейтмотивом гастрольного туру виступив девіз пари - "Справжня любов". Ці рядки раз у раз виводилися на екран за сценою. Відносини подружжя пройшли серйозну перевірку, як то кажуть, вогнем, водою і мідними трубами. Зокрема, нещодавно Джей Зі розповідав, як вони подолали сімейну кризу після його зради.

На першому концерті подружжя під час виступу показало фото з близнюками на руках. Після першого сюрпризу для глядачів пішла нарізка з домашнього відео сімейного проведення часу. Сімейна пара показала на концерті своїм шанувальникам шестихвилинний відеозапис, що складається зі зворушливих сімейних і досить інтимних моментів.
Додано: 12-06-2018, 14:16
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар