» » Король та Королева-2015
Король та Королева-2015
Ніна та Руслан – медики. Шість років навчалися в одній групі, а побачили одне одного іншими очима …на випускному вечорі. Навесні ж 2015 року вони стали Королем та Королевою Палацу урочистих подій.

– І у мене, і у Руслана були затяжні стосунки з грандіозними планами, – розповідає Ніна. – Але якось це було не те. Із Русланом ж ми ніколи особливо тісно не спілкувалися – звичайні одногрупники. І ось перед випускним мені наснився сон, що ми зустрічаємося. Я розповіла про свої сновидіння Русланові, і на випускний вечір ми почали справді зустрічатися!

Король та Королева-2015

Три роки ми жили разом і особливо не поспішали з одруженням. Однак із першого ж дня зрозуміли, що ми – сім’я. Ми – медики, а попереду ще інтернатура, необхідно було визначатися з місцем роботи та спеціальністю. І взагалі ми не хотіли весілля. Однак потім вирішили, що живемо один раз, тому створення сім’ї потрібно відсвяткувати. Ініціатором одруження був все-таки Руслан, але це відкладалося, доки я не усвідомила, що так буде правильно.

Дівчина зізнається, що її коханий – більший романтик, ніж вона. Він любить влаштовувати сюрпризи. Одним із таких сюрпризів була квартира, завалена повітряними кульками на її день народження. Романтичні вечері при свічках – теж не рідкість у їхньому домі.

Король та Королева-2015

Весілля пара відсвяткувала 8 серпня 2015 року.

– Ми хотіли невелике весілля, тому серед наших гостей (а їх було 90) були тільки найближчі та найрідніші люди, – розповідає Ніна. – Батьки також були гостями на нашому весіллі, адже організацією ми займалися самостійно.

У день весілля ми трохи хвилювалися до опів на п’яту ранку. А потім лягли спати і прокинулися о сьомій ранку – спокійні та щасливі. Того дня не було жодних негативних емоцій. Нам було весело і радісно, та й гості наші повеселилися на славу!

Король та Королева-2015

Емблемою весілля молодята обрали зайчиків – адже одне одного вони називають саме так.

– Друзі теж нас почали називати "зайцями", – усміхається Ніна. – А тепер мене навіть на роботі так "величають". Тому фотосесія із пухнастими звірятками також підкреслила наш "статус". Крім білого, на весіллі був також синій колір. Зокрема, сукні дружок, торт та деякі елементи декору були синього кольору.

Король та Королева-2015

Навесні 2015 року, ще перед одруженням, пара взяла участь в урочистому відкритті Палацу урочистих подій, де вибороли звання "Король та Королева Палацу-2015". Серед численних призвів була сукня від Hadassa, а також публікація lovestory у журналі "Давай одружимось!"

– Сукня, яку мені подарували, – це була доля, – говорить Ніна. – Ми живемо неподалік від цього магазину. Я щодня проходила повз нього, дивилася на цю сукню і думала, що щось саме таке я б хотіла на власне весілля. І ось – саме цю модель і саме цієї фірми ми виграли!

Порада нареченим:

"Спілкуйтеся побільше між собою. Кажіть одне одному все, що думаєте. Адже навіть у суперечні народжується істина. Знаходьте компроміс. А на весіллі розслабтеся і просто кохайте одне одного"


Тамада: Надія Коцюба
Сукня: Hadassa
Ресторан: "Чернівці"
Фото, відео: Гоша Мирошник (studio Creative Solutions)
Зачіска, макіяж: салон "Зірка"

Леся ТОКАРЮК

Король та Королева-2015
Надсилайте короткий опис і декілька фото з вашого весілля на wedding@molbuk.ua

Редакторський відділ із задоволенням допоможе опублікувати
Вашу історію на нашому сайті або в журналі!


Приєднуйтесь до "Давай одружимось!" у соцмережах: VK, Facebook
Додано: 9-03-2016, 17:29
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар