» » Анастасія та Володимир: "Ми дві половинки одного цілого"
Анастасія та Володимир: "Ми дві половинки одного цілого"
Між Анастасією та Володимиром промайнула іскра симпатії ще в 2011 році. Однак невдовзі пара розлучилася – чи то через гординю, чи то через недосвідченість. Але через п’ять років почуття спалахнули з новою силою – тепер вже, щоб поєднати закоханих назавжди.

– Шлях до нашого щастя був довгим і тернистим, – розповідає Анастасія. – Наше знайомство відбулося, ще коли я вчилася на п’ятому курсі в 2011році. Тоді, коли я бачила Вову, у мене аж температура піднімалася! Через рік зав’язалися стосунки, але доля розпорядилася так, що ми розлучилися – чи то через недосвідченість, чи то через гординю, яка на той момент взяла гору над нашими почуттями.

Анастасія та Володимир: "Ми дві половинки одного цілого"

Через п’ять років, 9 вересня 2016 року, доля знову зовсім випадково звела молодих людей, і ця зустріч стала вирішальною.

– Проживши такий великий проміжок часу окремо одне від одного, спілкуючись з різними людьми, ми усвідомили, що все довкола нас було порожнім і сірим, – розповідає Володимир. – Ми зрозуміли, що створені одне для одного, що ми – дві половинки одного цілого. А 9 жовтня 2016 року я зробив коханій пропозицію.

Анастасія та Володимир: "Ми дві половинки одного цілого"

– Вова все ретельно продумав та організував, – усміхається Настя. – Завчасно була запланована зустріч із нашими друзями у ресторані. А моя подруга Леська, помітивши, що мій коханий дуже нервує, каже мені: "Тут пахне пропозицією". Але я була впевнена, що це не так, адже вважала, що ще рано, та й Володя завжди так метушиться під час зустрічі з друзями. І ось посеред вечора виходить мій коханий з величезним букетом червоних троянд, стає на коліно і робить мені пропозицію... Щастю не було меж! Звичайно, я відповіла довгоочікуване "Так!"

Анастасія та Володимир: "Ми дві половинки одного цілого"

Щодо планування дати весілля у молодят не було жодних сумнівів – однозначно 9 вересня – це дата їхнього возз’єднання, їхнє щасливе число.

– Підготовка до весілля відбувалася по-різному, – усміхаються молодята. – Бувало, що й сльози виступали, а бувало, що вона викликала масу позитивних емоцій. Родзинкою нашого свята була церемонія розпису та вечірня виїзна церемонія. Ми висловили слова любові та подяки нашим дорогим батькам. Це було дуже ніжно та трепетно! Наші гості та рідні, та й ми самі, не могли стримати сліз. Ніжність була у всьому – у словах, поглядах, обіймах.

Анастасія та Володимир: "Ми дві половинки одного цілого"

Порада молодят:

"Бережіть одне одного, цінуйте, завжди підтримуйте – не тільки в радості, але і в моменти падіння. Всі негаразди минуть, а ви одне в одного маєте залишатися!"


Організація весілля: команда «Нова Готьова»
Ведуча: Наталія Александрова
Відеограф: Веніамін Александров
Фото: Мирослава Боднар
Виїзна церемонія: «Золота Рибка» (Наталія Маловічко)
Ресторан: «Брізоль»
Додано: 5-06-2018, 12:04
Оцінка:  

Коментарі:

Додати коментар
8 жовтня 2020 00:12 DarrellFem
^